Olen sortunut jälleen kerran kulutushysteriaan. Hain tänään nimittäin ärrälle tupsahtaneen postimyyntipakettini. Omatunto natkutti asiasta heti siitä lähtien kun sain tilausvahvistuksen sähköpostiini.
-Valmistus, kuljetus, pakkaus jne...mutta silti kiskoessani tummanruskeita ihanan leveälahkeisia housuja jalkaani oloni oli hävyttömän iloinen. Varsinkin kun housut istuivat varsin mukavan oloisesti. Huolettomasti olin heittänyt tilaukseeni mukaan myös ihanan haaleanvihreän printtitopin. Kevät sytyttänyt minussa kepeän, iloisen kesää innolla odottavan omituisen otuksen. Olo on levoton kun haistelen ilmaa ulkona. Jokin minussa herää henkiin kun kevät tekee tuloaan.
Askartelin itselleni keväisen kaulakorun pienistä helmistä. Vihreää, ruskeaa ja oranssia. Näin myös tänään kaupassa kauniin kaulakorun. Tosin se oli tehty simpukankuorista ja nauha oli taatusti nahkaa. Päässäni rattaat raksuttivat hetkisen ja päätin tehdä itselleni samantyylisen nauhasta, huopakankaasta ja (jälleen kerran) pienistä sopivansävyisistä helmistä. Muutenkin minut on riivannut joku hullu koruntekijä, ilmiselvästi. Ideoita putkahtelee jatkuvasti. Ihan mukavaa, varsinkin kun olen varsinainen hamsteri joka jemmaa jokaisen napin ja nuppineulan kuin aarteen. Eihän sitä ikinä tiedä mitä sitä tarvitsee, eihän. *Puolustelee ja nyökyttelee*
Nyt ei auta kuin odotella moraalista ostokrapulaa ja miettiä sopivia aprillipäivän jekutuksia.
Viimeisin Buffyn jakso on jollain omituisella tavalla yksi monista suosikkijaksoistani. ( Season 2. Episode 19: "I Only Have Eyes for You") Rakastuin välittömästi siihen vanhaan biisiin joka jaksossa soi. ( The Flamingos - "I Only Have Eyes for You") Katson yhä edelleen ko. sarjaa töllöttimestä, vaikka olen nähnyt jokaisen jakson aivan liian monta kertaa...Tuosta laulusta tulee pehmeä ja lämmin olo. Se on jotenkin viaton ja suloinen kappale.

My love must be a kind of blind love
I can't see anyone but you.

Are the stars out tonight?
I don't know if it's cloudy or bright
I Only Have Eyes For You, Dear.

The moon maybe high
but I can't see a thing in the sky,
'Cause I Only Have Eyes For You.


I don't know if we're in a garden,
or on a crowded avenue.

You are here
So am I
Maybe millions of people go by,
but they all disappear from view.
And I Only Have Eyes For You.

[I Only Have Eyes for You lyrics on http://www.metrolyrics.com]